Over Ons

Welkom bij monarchplastic.com. Wij noemen ons niet voor niets een specialistisch maandblad over verlichting, want bij monarchplastic.com krijgen we de inbreng van deskundigen met jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van verlichting, lampen en elektrotechniek. Omdat smart verlichting en LED lampen steeds geavanceerder worden, komen er ook steeds meer toepassingen en daar gaan wij veel aandacht aan besteden.

Met LED spots kun je bijvoorbeeld een bijzonder accent geven aan je interieur, maar je moet alleen wel weten hoe je dit moet doen. Ook op dit gebied zijn de bloggers van monarchplastic.com vooruitstrevend en bij de tijd. Omdat licht bepalend is bij de uitstraling van een ruimte, willen wij je graag helpen om hierbij de juiste keuze te maken. Een verlichting bepaalt vaak hoe je je in een ruimte voelt en het kan de sfeer, die de inrichting uitstraalt, maken of breken. Daarom is het belangrijk dat je voor iedere ruimte de juiste verlichting kiest.

Naast de verlichting voor consumenten richten wij ons ook met onze blogs op de professionele markt voor projecten, kantoren, horeca en winkels. Van de gewone verlichting bij jou thuis tot het lampje van de arts in het ziekenhuis… bij monarchplastic.com kun je hier alles over lezen. De bloggers van monarchplastic.com hebben dus een uitgebreide kennis over alle soorten verlichting en lichtbronnen, die ze uiteraard graag met je delen.

Wij voorzien je graag van advies en halen zelf ook veel plezier uit ons werk wanneer we zien dat mensen hun huis goed en mooi verlicht hebben. In ons magazine plaatsen we regelmatig nieuwe blogs, dus als je op de hoogte wilt blijven, bezoek dan regelmatig onze site.